04. Webbdesign & front-end utveckling

En webbsida är ett verktyg som ska komplettera den övriga kommunikationen, och inte minst lira visuellt med varumärket. Tillsammans arbetar vi fram en webbsida utifrån dina önskemål och behov som skapar rätt intryck för dina besökare. Från prototyp och design till implementering och underhåll – allt du behöver under ett och samma tak.

Såhär kan jag hjälpa dig med din webb.

01. Layout och design

Tillsammans tar vi dina tankar och idéer och omvandlar dem till en visuell design som speglar dina visioner och mål. Jag skapar interaktiva prototyper som ger dig en känsla för hur slutresultatet kommer se ut, men också en känsla för hur du och dina besökare kommer att kunna interagera med sidan.

När vi är nöjda med prototypen implementerar jag sedan designen i WordPress. Jag hjälper dig med andra ord genom hela processen, från första idé till en lyckad lansering!

02. Underhåll

För att din webbsida ska fungera optimalt behöver den kontinuerligt uppdateras. Med min tjänst för löpande underhåll kan du slappna av och låta mig ta hand om allt det som händer bakom kulisserna.

Jag ser till att din webbsida alltid är uppdaterad för att maximera dess prestanda. Det frigör tid för dig så du kan fokusera på det du gör bäst – din verksamhet, medan jag ser till att din webbsida är i toppform dygnet runt.

Din digitala outfit.

En webbsida är som en outfit – den ska spegla både dig och ditt varumärke, kommunicera ditt budskap och ge ett gott intryck. Oavsett om du vill ha ett enkelt digitalt visitkort eller en avancerad säljkanal erbjuder jag både skräddarsydda lösningar för dig som kräver lite mer och färdiga paket för mindre verksamheter som vill ha en professionell webbsida utan massa fuzz och krångel.

Du äger innehållet.

Till skillnad från sociala medier och andra plattformar har du full kontroll över innehållet på din egna webb, eftersom det är du som äger den. Men för att din webbplats ska bli effektiv behöver den ha ett syfte och ett mål. Ska den fungera som portfolio eller som säljkanal? Din webb behöver anpassas utifrån det så att den blir ett bra komplement till din verksamhet. Dessutom behöver den mycket kärlek och omtanke – om den inte underhålls regelbundet finns det risk att den utsätts för säkerhetshål, malware och annan skadlig kod.

Vill du ha hjälp med webbdesign?

Behöver du hjälp med webbdesign, bolla tankar och idéer kring hur kan utveckla din webbsida? Hör av dig så spanar vi ett samarbete!

hej@wedesco.se