04. Front-endutveckling och webbdesign

En webbsida är ett verktyg som ska komplettera den övriga kommunikationen, och inte minst lira visuellt med varumärket. Tillsammans arbetar vi fram en webbsida utifrån dina önskemål och behov som skapar rätt intryck för dina besökare. Från prototyp och design till implementering och underhåll – allt du behöver under ett och samma tak.

Såhär kan jag hjälpa dig med din webb.

Layout och design

Tillsammans tar vi dina tankar och idéer och omvandlar dem till en visuell design som speglar dina visioner och mål. Jag skapar interaktiva prototyper som ger dig en känsla för hur slutresultatet kommer se ut, men också en känsla för hur du och dina besökare kommer att kunna interagera med sidan.

När vi är nöjda med prototypen implementerar jag sedan designen i WordPress. Jag hjälper dig med andra ord genom hela processen, från första idé till en lyckad lansering!

Underhåll

För att din webbsida ska fungera optimalt behöver den kontinuerligt uppdateras. Med min tjänst för löpande underhåll kan du slappna av och låta mig ta hand om allt det som händer bakom kulisserna.

Jag ser till att din webbsida alltid är uppdaterad för att maximera dess prestanda. Det frigör tid för dig så du kan fokusera på det du gör bäst – din verksamhet, medan jag ser till att din webbsida är i toppform dygnet runt.

Behöver du hjälp med något annat kopplat till din webb? Låt oss höras och se om jag är rätt person för dig!

Din webbplats är din egna lilla oas att styra över.

Har du en webbplats har du full kontroll över innehållet eftersom det är du som äger den. Det ger dig friheten att forma den efter dina behov och mål. Men för att din webbplats ska bli effektiv är det viktigt att tydligt definiera dess syfte – ska den fungera som en portfolio som visar upp dina arbetsprover eller som en kraftfull säljkanal som genererar affärsmöjligheter?

För att din webbplats ska vara en framgångsrik tillgång för din verksamhet krävs anpassning utifrån det önskade syftet. Dessutom är det viktigt att ge den kärlek och omsorg den behöver. Regelbunden underhåll är nödvändigt för att skydda den från säkerhetsrisker, skadlig kod och andra hot.

Din digitala outfit.

En webbsida är som en outfit – den ska spegla både dig och ditt varumärke, kommunicera ditt budskap och ge ett gott intryck. Oavsett om du vill ha ett enkelt digitalt visitkort eller en avancerad säljkanal erbjuder jag både skräddarsydda lösningar för dig som kräver lite mer och färdiga paket för mindre verksamheter som vill ha en professionell webbsida utan massa fuzz och krångel.

Är vi en match?

Låt oss ta reda på det! För att vi ska kunna jobba tillsammans på ett så bra och effektivt sätt som möjligt är det viktigt att vi passar ihop. Därför erbjuder jag ett 30 minuters kostnadsfritt möte där vi kan lära känna varandra och se vilket behov som finns, för att därefter kunna säkerställa en matchande beställning och leverans.