02. Grafisk formgivning

Behöver du ta fram en grafisk profil? Eller behöver logotypen en ny touch? Då har du hittat rätt! Jag är din kreativa kompis som hjälper dig med att ta fram en logotyp, sammanfatta och ta fram en grafisk profil eller tar fram layouten för dina trycksaker. Tillsammans förvandlar vi din vision till en visuell identitet.

Såhär kan jag hjälpa dig med grafisk formgivning.

01. Logotyper

En logotyp är inte bara en symbol som finns för syns skull, det är en essentiell del av din varumärkesidentitet. Den ska stå emot tidens tand samtidigt som den sticker ut ur mängden och skapar en stark igenkänning.

Jag hjälper dig med att designa en logotyp som speglar dina visioner, lirar med din verksamhet och din bransch, och som blir en imponerande representation av ditt varumärke. 

02. Grafisk profiler

En stark varumärkesidentitet är avgörande för att du ska kunna skilja dig från dina konkurrenter. Har du en väl genomarbetad grafisk profil blir din kommunikation enhetligare och som dessutom förmedlas på ett tydligt och professionellt sätt. 

Tillsammans arbetar vi fram färger, typsnitt, bildspråk och andra designelement som behövs för ditt varumärke för att skapa en unik identitet för just dig.

Visuella riktlinjer är inte bara för syns skull.

Visuell kommunikation behövs för att ditt företag ska synas. Men det handlar inte bara om utseende – det handlar också om att kommunicera ditt budskap på ett tydligt sätt. Genom att använda genomtänkta färger, typsnitt och bildspråk kan du skapa en känsla av professionalism och trovärdighet, samtidigt som du förmedlar din unika röst och dina värderingar.

Den grafiska profilen är det visuella ramverket.

Att sätta en grund eller ett visuellt ramverk, oftast sammanfattat i en grafisk profil, för vilka grafiska element man ska använda sig av och hur man ska använda dem, gör det enklare att skapa en röd tråd i all din kommunikation. Genom att behålla den röda tråden gör du det också enklare för mottagaren att identifiera att budskapet kommer från just dig.

Behöver du hjälp med grafisk formgivning?

Vill du ha hjälp med grafisk profil, en ny logga eller behöver någon som kan ta fram en layout för dina trycksaker? Då har du hittat rätt! Skicka iväg ett meddelande eller maila till:

hej@wedesco.se