Det här är Wedesco.

Hej där! Tobias är mitt namn, din allt-i-ett partner för allt som har med kommunikation och varumärkesbyggande att göra. Jag hjälper företag och organisationer att stärka sitt varumärke, dels genom att ta fram varumärkesplattformar men också genom visuell och strategisk kommunikation.

Det här får du.

När du arbetar med mig behöver du  inte oroa dig för att hoppa mellan olika byråer eller personer för olika arbetsområden. Mina tjänster är utformade för att du inte ska behöva anlita olika personer för olika uppdrag. Jag blir din kollega, din partner och kompis genom hela kommunikationsprocessen helt enkelt.

Vem är Tobias?

Jag är en passionerad entreprenör med en kreativ ådra som brinner för att hjälpa företag och organisationer att bygga starka varumärken med hjälp av visuell och strategisk kommunikation. Jag tror på vikten av att arbeta smart och strategiskt med varumärken för att skapa värde för mottagaren och resultat för verksamheten. Och det gör vi tillsammans genom att effektivisera och styra upp kommunikationsinsater.

Ska vi jobba ihop?

Om du delar min passion för att bygga starka varumärken och är intresserad av att samarbeta med mig, tveka inte att kontakta mig för att diskutera dina behov och önskemål.