01. Varumärkesutveckling

Har du genomfört eller planerar du en större förändring i din organisation? Då kan det vara läge att uppdatera din varumärkesplattform och din varumärkesidenitet. Tillsammans hjälps vi åt att strategiskt sammanfatta en varumärkesstrategi och vilka insatser som behöver göras för att du ska nå uppsatta mål och visioner.

Såhär kan jag hjälpa dig med ditt varumärke.

Varumärkesplattform

Ett starkt varumärke är nyckeln till att lyckas på den hårda marknaden. Det handlar inte bara om att ha en snygg logotyp (även om det inte skadar), utan om att skapa en känsla av igenkänning och lojalitet bland dina kunder. Och för att uppnå det, behöver du börja inifrån.

Tillsammans bygger vi en plattform anpassad för dig och din verksamhet, utifrån dina förutsättningar och ditt varumärke.

Visuell identitet

En stark identitet är avgörande för att du ska kunna skilja dig från dina konkurrenter. Har du en väl genomarbetad visuell identitet blir din kommunikation enhetligare och som dessutom förmedlas på ett tydligt och professionellt sätt. 

Tillsammans arbetar vi fram färger, typsnitt bildspråk och andra designelement som till exempel en logotyp, för att skapa en unik identitet för just dig.

Behöver du hjälp med något annat som rör ditt varumärke? Låt oss höras och se om jag är rätt person för dig!

Ett starkt varumärke att vara stolt över.

För att utveckla varumärket på bästa sätt är det viktigt att involvera de som kan och vill inom organisationen från start och ge dem möjlighet att kunna påverka. Detta inkluderar de med nyckelkompetenser som är viktiga för att skapa ett varumärke som alla kan vara stolta över. När alla som vill och kan bidra ges chansen att göra det, skapas ett starkt engagemang som i sin tur ger upphov till stolta ambassadörer.

Genom att involvera medarbetare i processen skapas ett känslomässigt engagemang som går bortom bara att utföra uppgifter. När medarbetarna får vara med och påverka blir de varumärkesambassadörer som brinner för företagets vision och värderingar. Det är det genuina engagemanget som bygger stolthet – och som i sin tur skapar framgångsrika och hållbara varumärken.

Varumärket är grunden i all din kommunikation.

Att ta fram en plattform, visuell identitet eller en varumärkesstrategi är ett stort arbete, men det är ett nödvändigt sådant om du vill ha ett framgångsrikt företag. Tillsammans tittar vi på din affärsidé och vision, vilken position du har på marknaden och djupdyker i dina målgrupper för att bygga en stark grund för dig att stå på.

Är vi en match?

Låt oss ta reda på det! För att vi ska kunna jobba tillsammans på ett så bra och effektivt sätt som möjligt är det viktigt att vi passar ihop. Därför erbjuder jag ett 30 minuters kostnadsfritt möte där vi kan lära känna varandra och se vilket behov som finns, för att därefter kunna säkerställa en matchande beställning och leverans.