Showcase

Ny webbsida till Karamell Kommunikation

Hanna Wallgren, som driver Karamell Kommunikation, hörde av sig till mig eftersom att hennes webbplats behövde en uppgradering. Hon hade en vision om hur och vad hon ville kommunicera, men hade svårt att visualisera hur det slutliga resultatet skulle kunna se ut.

Hanna hade en klar bild av hur det skulle se ut.

Jag ingick ett samarbete med Hanna där vi först och främst bollade tankar och idéer för att titta på hur vi kunde presentera hennes innehåll. Därefter skapade jag en visuell layout (wireframe) som Hanna kunde utforska och ge feedback på. Tillsammans finjusterade vi den fram och tillbaka tills vi kände oss nöjda.

Hanna återkopplade en tid senare med lite egna tankar och idéer, och vi slog då samman våra två koncept till en kombinerad layout som vi kände blev en perfekt kombo. Eftersom den nya webben blev lite som en nystart passade vi på att bygga om det hela från grunden. Och resultatet? En webb som inte bara speglande Hanna och hennes varumärke, utan också var byggd med bättre praxis och som gav snabbare laddtider – och inte minst en webb som fungerar på alla enheter!

Fler intressanta case.

Trycksak till Lexus Karlstad

Vill du också ha hjälp?

Boka in ett 30 minuters kostnadsfritt möte så kikar vi på dina behov och vi är en bra match!